Saturday, February 21, 2009

Innebandy och snökaos

Det har spelats innebandymatch idag, första seriematchen på tre veckor. För att sammanfatta så slog vi Lindås med 4-3, men det var fasen ingen bra match. Tappa 3-0-ledning kan göra mig lite putt. Fast väldigt skönt att ändå ta poängen - jag hade nästan tappat hoppet ett tag.

Sen var segern värd en del, eftersom Lindås hade skrivit allt möjligt trams om oss i sitt referat efter höstmatchen (som jag visserligen inte spelade, men ändå), t ex att vi var "gråhåriga tanter" och så var vi "gigantiska". Detta gav oss visserligen idén att söka spons från Green Giant, hade ju varit klockrent! "De gråhåriga tanterna vill tacka Lindås..." efter matchen satt rätt fint också, hehe.

Och imorgon bär det av till soligare breddgrader, hurra! Passar extra bra att dra härifrån nu, för Göteborg har drabbats av s k "snökaos". Det snöar faktiskt en hel del. Märktes väl när vi gick hem från trerättersmiddagen på Cyrano förut - himla tur att vi bor så bra...

Så nu börjar det bli läggdags, taxin kommer 5:15 imorgon. Får se hur mycket nät det finns på savannen, ska försöka få upp lite bilder om det går!

No comments: