Saturday, January 31, 2009

Floda - Burås 5-4

Vi fick stryk i den viktiga matchen. Suck.

De tog ledningen med 2-0 i en bastuhet hall (fönsterrutorna var igenimmade). Dock lät vi oss inte nedslås, utan kvitterade samma period. I andra chocköppnade vi med mål efter 17 sekunder. Fast vi fick inte hålla den ledningen, senare gjorde de också mål.

Högt tempo och mycket svett var det. Ganska snabbt i tredje gjorde vi 4-3, och det kändes väldigt bra i magen. Dock fick de än en gång svara, och fyra lika var ett faktum. På ett frislag gjorde Floda något mycket märkligt, bollen låg aldrig stilla så vi visste inte om den var slagen eller ej - vilket resulterade i att vi fick utvisning för fel avstånd. Sen dröjde det inte många sekunder förrän en av deras backar fick skjuta in 5-4. Hallen var så löjligt liten att det gick att skjuta överalltifrån.

Så det var en sur förlust. Men vi spelade riktigt bra, så det kändes nästan bättre i magen den här helgen än förra trots att vi vann då. Floda var väldigt vassa när de fick chansen. Det gick inte att göra ett enda misstag (de flesta målen gjordes när vi hade slarvat bort passningar och de fick anfalla med minst en spelare mer än oss) utan att de högg, och de sköt väldigt bra. Smack-smack upp i krysset på de flesta skotten.

Vi tar igen det, serien är absolut inte slut än. Men jag ser inte fram emot att läsa den självgode Flodatränarens blogg efter det här.

No comments: