Friday, April 18, 2008

Raid på IKEA

Igår var vi på IKEA. Emelie var med som joker i leken, så då gällde det ju för mig och Johan att uppföra oss. Det gick bra, faktiskt.

Fast det var svårt med garderob. Det fanns ju hundra olika kombinationer av hyllor och lådor och bredder och dörrar, men till slut lyckades vi samla oss och, med hjälp av en ytterst trevlig ung IKEA-kille, få ihop en dubbelgarderob på en meters bredd med klädstång, hyllor, trådbackar och en dörr i ek och en i spegel. Just spegeln gillar jag skarpt. Sen kan man ju fundera på hur det kommer sig att vi klarade oss på fem garderober i förra lägenheten, har precis lika många här fast t o m större, och ändå behöver handla mer. Fast jag väljer att ignorera den frågeställningen, eller att ursäkta den med att det faktiskt var väldigt trångt i skåpen.

I övrigt blev det en till Billy (i 40 cm bredd, 60 finns visst inte längre) med extra hyllplan, lådor att stoppa datorsaker i, lingonsaft, chips, toaborste och hatthylla/klädhängare. Och servetter. De stora möblerna levereras hem ikväll till det fina priset av 395 kr. Mycket prisvärt!

No comments: