Sunday, November 22, 2009

Inte bakis

Söndag förmiddag (tror till och med att det får kallas morgon eftersom klockan inte är tio än) och jag är fräsch som en nyponros. Guuud, vad skönt! Det har ju varit ett gäng hektiska veckor med Altrantillställningar och fotbollsavslutningar och jubileumsfiranden och Volvofester, så det var skönt att tillbringa lördagskvällen med god mat och sen i tv-soffan med Erika som sällskap. Framför allt så var det skönt att vakna självmant vid nio och vara pigg och obakis...

Fast i fredags var det ju drag när det var dags för den årliga Volvofesten. Det började med casinotema, det åts, dracks och dansades. Jag hade visserligen match dagen efter så jag försökte ta det lugnt och dricka en massa vatten. Gick hyfsat bra, men jag vaknade ändå med elak huvudvärk igår. Kanske lika bra att de stängde vid ett, även om vi var flera som var upprörda då.

Innebandymatchen slutade oavgjort igen, 4-4 mot Backadalen. Fast den här gången så var det vi som hämtade upp ett 3-0-underläge och inte tvärtom, så då får det nästan räknas som en seger.

Tennis ikväll med nya racketar. Hoppas på stordåd.

No comments: